Híreket mondunk

1997. június 30. Hétfő

A hírek: Baranyi még egyáltalán nem biztos, sőt... Lipcsei és Vincze O. szintén nem biztos: egyelőre mindkét játékosnál a kölcsönadás lehet csak az egyetlen megoldás, de a pénzben sem sikerült még megegyezni. Lendvai neve csak feltételezés volt, az ő ügye lezárult - nem jön. Az egyetlen biztos igazolásunk eddig Dragóner (BVSC), aki valószínűleg Vámosi helyén fog játszani. A végére egy rossz hír: Simi szalagszakadást szenvedett - 4-6 hét pihenő...

Edzőmeccseink eredményei: 

ETO FC Győr - Ferencváros 2-0

Matáv Sopron - Ferencváros 2-1

Rapid Wien - Ferencváros 0-1

 

1997. júius 13. Vasárnap

Szóval: Baranyi biztos nem; Vincze Ottó szinte biztos nem...Lipcseinél még egy orvosi vizsgálat hátravan, a pénz már megvan (60e dollár a köcsönadási ára) + a saját igényei. Ugyanakkor már csak 1 hét van a bajnokság kezdetéig - finoman fogalmazva sem állt össze a keret... Egyedül Nyílban bízhatunk, aki a fanatizmusával és népszerűségével sokat lendíthet a csapaton! 

Egyébként elkészült a sorsolás: ismét Siófokon kezdünk, majd jön a BVSC és megyünk Akasztóra. A köcsög lilákhoz november elején megyünk (akik nem igazoltak rosszul...: Tóth N., Monye, Szanyó + Véber is marad és lehet, hogy jön még Ezenyi és Kozma is). Az MTK-é Madar (DVSC) és Szamosi (III. ker.). 

Utóirat: Lipcsei, Vincze O. jön!!! (az UEFA kupában pedig ír ellenfelet kaptunk - Bohemians Dublin