Híreket mondunk

1997. január 18. Vasárnap:

A csapat Karácsony másnapjától egészen január első napjáig egy bécsi teremtornán vett részt, ahol is 8 csapat közül (6 osztrák + Mi + bújbe) az ötödik helyet szerezte meg. Már az elődöntőbe is csupán pár másodperc miatt nem jutottunk be, aztán az 5-8. helyért előbb megütöttük a lilákat (6-5 ide!), majd az 5. helyért is győztünk. Mindenesetre elég jó állomás volt ez a torna a felkészülésben. Itthon aztán folytattuk: január 11-én 4 csapatos villámtorna a BS-ben - az eredmények: 

Ferencváros - KHFC 4-1 (1-1)

G: Limperger (2), Szűcs, Horváth F.

Ferencváros - Vasas 3-3 (1-2)

G: Sági, Jagodics, Horváth F.

Ferencváros - UTE 2-1 (0-0)

G: Páling, Dragóner

A döntőben megint a lilákkal játszottunk: 

Ferencváros - UTE 3-4 (1-2)

G: Dagóner, Limperger, Jagodics

A döntő golt 22 másodperccel a vége előtt kaptuk..., egy kis veréssel ellensúlyoztuk eme győzelmüket, ugyanis a csarnokban, a nézőtéren volt egy kis "nézeteltérés".

Változások a keretben eddig: Hrutka - Kaiserslautern (!!!), talán Sági jön hozzánk (alacsonyabb osztályból) + szó van pár kijevi játékosról + pár néger légiós is edz mostanában nálunk. 

1997. február 8. Vasárnap:

Nemrég jöttünk haza Chiléből, ahol egy hatcsapatos tornán vettünk részt - végül a negyedik helyen zártunk; az eredmények: 

LA Serenea (chilei) - Ferencváros 2-4 (2-1)

G: Jagodics, Potemkin, Nicsenkó, Horváth F.

Croatia Zagreb - Ferencváros 3-2 (1-1)

G: Potemkin, Nicsenkó

A 3. helyért: 

Colo Colo (chilei) - Ferencváros 5-2 (4-2)

G: Horváth F. (2)

Ahogy a góllövőknél látszik, van új ember a csapatban: Potemkin a BVSC-ből + szintén onnan Pomper (ő jelenleg sérült). Kérdéses még Erdei (BVSC), Sági (Magyar Kábel).