1998. július 21., kedd

Egy nappal vagyunk az UEFA-előselejtező előtt és néggyel a bajnoki rajt előtt. Ami a kupát illeti: nem lehet gond a továbbjutás, hisz egy andorrai csapatot kaptunk (Principat) - a lilák a BEK előselejtezőben a moldáv bajnokot kapták (Chisinau), utána, ha esetleg továbbjutnak, akkor a Sturm Graz-al mérkőznek. Nem kis mázlijuk volt a tetveknek, hisz akár a MU-t, az Intert, vagy a Bayernt is kaphatták volna. Az MTK-nak a KEK-ben "csak" selejtezőt kell játszania - ők egy feröeri csapatot kaptak. 

Ami a csapatot illeti: hááát, zajlottak az események..., szinte az egész kezdőcsapat távozott: Lipcsei (Porto - vissza), Hajdú, Dragóner (Fortuna Köln - Bundesliga 2), Horváth F. (Genk), Albert (Red Star - francia másodosztály), Nicsenkó, Milovanovics, Zavadszky (Dunaferr), Miriuta - bújbe???!!!), Pomper (BVSC - vissza). Csapat nélkül: Potemkin, Szeiler, Limperger, Mlinkovics, Sági, Erdei (ez utóbbiakról annyit: jó ötlet volt felhozni őket a megyeszázból...)

Az érkezők: Telek (1. FC Kosice)!!!, Nyilas (Maccabiból vissza), Lendvai (Bordeaux), Kovács B., Mátyus (Kispest), Vámos, Fülöp Z. (Békéscsaba - vissza), Füzi, Bükszegi (BVSC), Kriston (Siófok), Selimi (albán - svájci csapattól)

A neveket nézve nagyobb a veszteség lista; aztán majd kiderül, mi lesz a mostani keretből. Aminek nagyon örülök az a Manci visszatérése és Lendvai érkezése (Simi-féle játékos). Mindenesetre szombaton este 7-kor a Haladással kezdünk itthon (!), majd megyünk a Kerülethez, utána pedig jön a mötöká. 

Hajrá Fradi!!!