Továbbra sincs nyugalom

Nincs nyugalom Nálunk! Tulajdonképpen január óta állandóan témát szolgáltatunk a sajtónak; szinte minden napra jut valami negatív szenzáció. A Fradi tábor sem volt még szerintem soha ilyen megosztott, mint most - vki imádja Vargát (és ezek az egyének már Teleket, Simit és a többieket is elfelejtették...), míg mások ki nem állhatják Varga Zolit (még mindig felhánytorgatva neki, hogy temérdek "eredeti" Fradistát űzött el a csapattól, sőt a helyükre teljesen idegeneket, külföldieket tett, ill. hogy nincs stílusa, egyéni játéka a csapatnak). És tulajdonképpen van egy harmadik réteg, amely azt sem tudja már, hogy hová kapkodja a fejét és kinek a pártjára álljon...

Ami engem illet, szerintem emberként egy nagy Nulla, nem érzi, hogy a múltban is történhettek jó dolgok, kellenek valódi fradisták a csapatba. Edzőként ugyanakkor több mint Novák volt.

A legújabb "kiszemeltjei" egyébként Nagy N., Jagodics és Limperger - olyannyira elmérgesedett a viszony köztük, hogy már csak a tartalékok edzéseit látogathatják (Varga szerint nem őt szolgálják, ellene játszanak). Pedig Jagó és Nagy Norbi  - még a sértődöttségüket is félretéve - bementek hozzá tisztázni a helyzetet, de Varga, miután végighallgatta őket, nem változtatta meg a döntését.

Lassan alig marad épkézláb ember a csapatban (a kis Flóri is megsérült a Vidi ellen; min. 3 hét...) - persze attól függ kit számítunk épkézláb embernek. Mert hogy pl. a védelmünk élén Hrutkával, Vámosival, Korollal egy nagy nulla! Tavasszal mindössze két olyan meccsünk volt, amelyen nem kaptunk gólt - Kispest, Stadler (bár ez utóbbin nem is rúgtunk...). Ráadásul az ősszel beépített fiatalokat (Holló, Vincze) is dobta Varga - szerinte nagyképűek lettek. Egyedül a Schultz Levi maradt tartósan az első csapatnál - igaz, ő hétről-hétre jól játszik. 

Na, akkor most vissza a jelenbe: a Haladás elleni vereség után hétfőn összeült az elnökség és a következő - egyébként abszurd és irreális - határozatot hozta: Varga csak akkor maradhat, ha a következő két bajnokin 6 pontot hoz és ezután is a dobogón kell végeznie (ebben egyébként semmi abszurd nincs, ez volt az eredeti célkitűzés is).

Meglátjuk mi következik most, ami biztos, hogy a jön a Videoton.