Varga megy? Marad?

A 26. forduló eredményei: 

Ferencváros - Videoton 2-2 (2-0)

G: Horváth F. (29.p, 34.p)

Ferencváros: Udvarácz – Vámosi – Schultz, Hrutka, Milovanovic – Nyilas, Miriuta, Albert (Forrai 83.), Zavadszky – Nicsenko (Touati 81.), Horváth F. Edző: Varga Zoltán

Kint voltam. Nagyon jól kezdtünk, az 1.félidőben akár még két gólt lőhettünk volna. Aztán a 2. félidőben nagyon hamar gólt kaptunk- de ezután felálltunk és megint jól játszottunk! 

78. perc: Nicsenko egyedül törhetett kapura, de valahogy elszórakozta (Horváth a másik oldalon tök egyedül várta a labdát...) és az ellentámadásból egyenlített a Videoton..., mitöbb ezután még egy irtózatos kapufát is lőttek...

Megint elszórakoztunk 2 pontot.

Tehát ahogy látható már a határozat utáni első meccsen - elvileg - megbukott a Zoli. Csakhogy a meccsen - számomra érthetetlenül - egy marha nagy szimpátiatüntetés zajlott Varga mellett. Többek között a vezetőség leváltását követelték - ezzel speciel én is teljesen egyetértek! 

Ennek hatására még szerdán a meccs után lemondott a Furulyás, majd csütörtökön egy újabb elnökségi ülésen majdnem a teljes elnökség! Varga maradt az edző, sőt - Szívós támogatásával - szabd kezet kapott! 

Innen folytatjuk.

 

ZTE - MTK 3-3

UTE - BVSC 0-0

DVSC - Stadler 3-1

ETO FC Győr - Csepel 5-0

III. ker. TVE - Vác FC 1-2

PMFC - Haladás 1-0

Vasas - Békéscsaba 1-0

Siófok - KHFC 1-0